Motorlifestyle.NL

Verhalen

Welkom!

Als Taxi functionerende motorbikers

Op zoek naar een snelle rit door het almaar drukker wordende verkeer in een van de grote zuid Amerikaanse steden?

In de volksmond MotoConcho

Wat is MotoConcho?

Wat is MotoConcho dacht ik bij mij zelf toen ik over de schouder van mijn vriendin naar haar computerscherm keek. Want daar stond het MotoConcho in Dominicaanse republiek. Later na wat onderzoek kwam ik het ook tegen in andere landen. Maar het meest ingeburgerd in Dominicaanse Republiek. U zal het vast ook wel eens voorbij hebben zien komen zo’n grappige maar tegelijkertijd verbazingwekkende foto met drie of meer mensen op een motorfiets. Hoe is het mogelijk dacht ik altijd. 

"Motorbike Simulators

complexe bewegingen ,fantastische realisme.

alleen nog verkocht aan grote organisaties scholen enz.

Oefenen op een Motorbike Simulator

 

Motorbike Simulator GT Prestaties 2

De complexe bewegingen van een motorfiets tijdens het rijden worden gesimuleerd. Deze Motorbike Simulator wordt voornamelijk gebruikt als een blikvanger voor verhuur op beurzen en evenementen met grote belangstelling van bezoekers. Deze motorsimulator simuleert verschillende vrijheidsgraden in de huidige versie en wordt gekenmerkt door zijn fantastische realisme.

 

Maar alles zonder een virtuele bril wat toch een geweldig iets is want je hoeft niet meer te letten op het scherm, je plek op het

scherm, en wat het scherm laat zien. Want met de Nederlandse Simulator zit je “in het scherm”. “In de virtuele realiteit” !

 

 

Kunnen wij dit ook maken in Nederland?

Met de komst van deze Motorbike Simulator van kan het oefenen nu echt beginnen! De Nederlandse firma Krugen laat nu het geheel samen werken met een Virtuele bril waardoor je naar het virtuele landschap b.v. een race Circuit kijkt.

 

De motorsimulator beweegt nu met elke hoofd beweging mee en ook in de bochten merk je dat het allemaal gefijn tuned is.

 

Natuurlijk zijn er al langer Motorbike simulatoren. Maar deze schijnt wel een of misschien wel de beste op dit terein te zijn.

Op dit moment word de machine ook alleen nog verkocht aan grote organisaties scholen enz.

 

Maar wie het geld heeft kan er natuurlijk altijd een aanschaffen voor in je eigen motorace oefenruimte.

Maar zoals met alles wat langer op de markt is en waar er steeds meer van worden gemaakt zal deze Mooie Motorbike simulator ook in prijs gaan dalen en daardoor hopelijk beschikbaar worden voor b.v. het grote TT assen publiek om zo maar een groep te noemen en andere motor liefhebbers natuurlijk.

 

 

"Motorrijdster" Doet De Meest Gedurfde Stunts! Zonder enige bescherming!

Vrouwen op de motobike? Steeds meer kiezen voor deze levensstijl!

in sport en beroep enz!

Hoe ver gaat ze

Wie doet het haar na?

Deze jonge vrouw vol van passie, wie doet het haar na? Op Haar op snelheid rijdende Motorbike op de (wel afgeschermd voor het overige verkeer!) auto snelweg! Durfd ze het wel aan! Maar met een enorme goede controle over haar motorfiets.

 Dat is echte motorbike beheersing. Ze weet de motor tot het uiterste te brengen en weet precies tot hoe ver om dan gelijk de motor weer met beide wielen op de weg terug te brengen.

Daar heeft ze een hulpje voor aan haar spatboord zit een stukje ijzer wat geluid maakt zodra het de weg raakt. Dan zit ze voor de grens en heeft tijd om snel te corrigeren.Maar je moet het maar durven en dat zonder haar motor te laten schommelen als een blaadje door de wind!

Passie!

Waar komt deze passie vandaan?

Een tijd geleden was ik in de gelegenheid om (met toestemming van beide ouders, zeer betrokken)een verslag met foto’s van zeer jong beginnende motorrijders te maken Wanneer je twee jonge kinderen een broertje en zusje fanatiek zelfs in de winter samen ziet motorcrossen dan weet je dit is niet voor even dit is een levenslijl voor jaren.

Eigen Passie over brengen

Voorbeeld doet volgen of?

Dan vraag je je af waar komt deze passie vandaan? Is het simpel voorbeeld doet volgen of is het dat de ouders hun passie weten over te brengen?

Het leuke is dat dit meisje (hierboven links weergegeven) haar broertje rechts volgde die eerder begon met motorrijden dan zij.

Ze kon het even van hem afkijken en nam “zijn” motorfiets over toen hij een iets zwaardere kreeg van 80cc.

Maar beiden hadden de passie van hun motorrijdende vader en moeder over genomen.

De passie voor motorrijden/motocross vind je wereldwijd ook in zuid Amerika bij deze motorbikevrouwen!

El motocross es una de las disciplinas más emocionantes del motociclismo

El motocross es una de las disciplinas más emocionantes del motociclismo y muy útil si practicas otras disciplinas. Pero para competir no solo hay que saber ir en moto! la preparación física y mental son igual de importantes así como disponer de los medios

Vertaald naar het Nederlands zeggen ze;
Fantastische Disciplines

Motocross is een van de meest fantastische disciplines van het motorrijden en erg handig als je andere disciplines beoefent of wil gaan beoefenen.

Maar om te concurreren moet je niet alleen weten hoe je een motor moet besturen! fysieke en mentale voorbereiding zijn net zo belangrijk als het hebben van de middelen!

Draag beschermende motorkleding!

Draag Beschermende motorbike kleding zoals; in de zomer lichte leren motorhandschoenen en korte leren motorlaarzen/schoenen.

Draag als je geen motorpak wil dragen in ieder geval een rug beschermer!

Bedenk dat een autoweg is als grof schuurpapier jou shirt houd het een milliseconde vol!

dan is jou rug aan de beurt!

Kleding Amazon ect

error: Content is protected !!