Motorlifestyle.NL

Verhaal/nieuws

Welkom!

Moto Retro Leuven motorbeurs Klasieke motoren okt 20 2019

Pasion,Pasionata,Passie

"Motorrijdster" Doet De Meest Gedurfde Stunts! Zonder enige bescherming!

Vrouwen op de motobike? Steeds meer kiezen voor deze levensstijl!

in sport en beroep enz!

Hoe ver gaat ze

Wie doet het haar na?

Deze jonge vrouw vol van passie, wie doet het haar na? Op Haar op snelheid rijdende Motorbike op de (wel afgeschermd voor het overige verkeer!) auto snelweg! Durfd ze het wel aan! Maar met een enorme goede controle over haar motorfiets.

 Dat is echte motorbike beheersing. Ze weet de motor tot het uiterste te brengen en weet precies tot hoe ver om dan gelijk de motor weer met beide wielen op de weg terug te brengen.

Daar heeft ze een hulpje voor aan haar spatboord zit een stukje ijzer wat geluid maakt zodra het de weg raakt. Dan zit ze voor de grens en heeft tijd om snel te corrigeren.Maar je moet het maar durven en dat zonder haar motor te laten schommelen als een blaadje door de wind!

Pasion,Pasionata,Passie

Volg jou Moto Passie Naar Moto Retro Leuven "België"

Oktober motorbike beurs 20-Oktober 2019 Klassieke Motoren

De grootste 1-dagsbeurs voor klassieke motoren en verkoop door particulieren in België

in de Brabanthal Dit is een evenementenhal en seminariecentrum in Leuven Adres: Brabantlaan 1, 3001 Leuven, België

De grootste 1-dagsbeurs voor klassieke motoren
Oktober 20 – 2019  Klassieke Motoren De grootste 1-dagsbeurs voor klassieke motoren en verkoop door particulieren in België vindt dit jaar plaats op zondag 20 oktober. Door de grote publieksopkomst van de voorbije editie en de vervelende wachttijd aan de kassa’s gaat de beurs open vanaf 09u. Het sluitingsuur blijft ongewijzigd om 17u.
Deze beurs richt zich zowel op professionele exposanten als particulieren.
 
 

Moto Retro Leuven is een beurs met extra aandacht voor de verkoop of ruil door particulieren.

Heeft u nog een zeldzaam motorblok? Wat oude carburatoren? Die felgezochte kopklepper die ligt weg te kwijnen in uw schuur? U heeft nog dozen vol met handleidingen en motomagazines? Geen nood. U raakt ze kwijt op Moto Retro Leuven. En bovendien zijn de standen niet duur. Een stand voor één moto heb je al voor 15€, toegangskaart en parking inbegrepen.

Brabanthal Leuven België

Pasion,Pasionata,Passie

Waar komt deze passie vandaan?

Een tijd geleden was ik in de gelegenheid om (met toestemming van beide ouders, zeer betrokken)een verslag met foto’s van jong beginnende motorrijders te maken.

Wanneer je twee jonge kinderen een broertje en zusje fanatiek zelfs in de winter samen ziet motorcrossen dan weet je dit is niet voor even dit is een levenslijl voor jaren.

Voorbeeld doet volgen of?

Dan vraag je je af waar komt deze passie vandaan? Is het simpel voorbeeld doet volgen of is het dat de ouders hun passie weten over te brengen?

Het leuke is dat dit meisje (hierboven links weergegeven) haar broertje rechts volgde die eerder begon met motorrijden dan zij.

Ze kon het even van hem afkijken en nam “zijn” motorfiets over toen hij een iets zwaardere kreeg van 80cc.

Maar beiden hadden de passie van hun motorrijdende vader en moeder over genomen.

Pasion,Pasionata,Passie

De passie voor motorrijden/motocross vind je wereldwijd ook in zuid Amerika bij deze motorbikevrouwen!

El motocross es una de las disciplinas más emocionantes del motociclismo

El motocross es una de las disciplinas más emocionantes del motociclismo y muy útil si practicas otras disciplinas. Pero para competir no solo hay que saber ir en moto! la preparación física y mental son igual de importantes así como disponer de los medios

Vertaald naar het Nederlands zeggen ze;

Fantastische Disciplines

 

Motocross is een van de meest fantastische disciplines van het motorrijden en erg handig als je andere disciplines beoefent of wil gaan beoefenen.

winnen en concurreren

Maar om te winnen en te concurreren moet je niet alleen weten hoe je een motorcycle moet besturen! fysieke en mentale voorbereiding zijn net zo belangrijk als het hebben van de middelen!

 

Draag beschermende motorkleding!

Draag Beschermende motorbike kleding zoals; in de zomer lichte leren motorhandschoenen en korte leren motorlaarzen/schoenen.

Draag als je geen motorpak wil dragen in ieder geval een rug beschermer!

Bedenk dat een autoweg is als grof schuurpapier jou shirt houd het een milliseconde vol!

dan is jou rug aan de beurt!

error: Content is protected !!